Despre fondatori

Nicolae este chef şi cofetar de 10 ani. A absolvit un curs de bucãtar în Bucureşti şi a lucrat la hotel Sheraton. Acolo s-a axat pe bucãtãrie internaţionalã şi a dobândit cunoştinţe şi de cofetãrie. Este pasionat atât de gastronomie, cât şi de cofetãrie.
A lucrat în Norvegia la mai multe hoteluri şi restaurante cu specific scandinav şi norvegian, precum Grand Hotel Oslo by Scandic şi Moxy Oslo X, parte din grupul Marriot şi Gard Taste Scandinavian Oslo, restaurant cu specific scandinav, unde a lucrat drept cofetar. O altã bucãtarie localã unde şi-a rafinat cunoştintele de bucãtarie este lanţul de restaurante Egon, cel mai mare din Norvegia, cu specific internaţional şi norvegian. 
În prezent este administrator la Zmeur, cofetar entuziast, supervizor în tot ce inseamnã producţia de zi cu zi şi dezvoltarea de produse.
Tortul preferat de la Zmeur este chiar Zmeur, cu fistic şi zmeurã, dar şi Tiramisu pentru cã este un mare iubitor de cafea.

Cristina este cofetar de 10 ani. Pasiunea pentru deserturi o are de micã şi inspiraţia vine de la mama ei. Drumul spre cofetãrie l-a început cu un curs de bucãtar, unde l-a cunoscut şi pe Nicu.
Dupã ce a lucrat în ţarã în domeniu, a plecat la Londra. Acolo a lucrat doar în cofetãrii precum
Primrose Bakery, Ottolenghi, unde a fost şi Head Chef şi apare în cartea Sweet a lui Ottolenghi. Alte locaţii sunt Peyton & Byrne, Oree Boulangeries, Harrods şi a fãcut un stagiu de practicã la Cakes and Bubbles de Albert Adria, unde l-a şi cunoscut pe chef.
La Zmeur este co-owner, cofetar entuziast, fotograf, dezvoltator de produse şi social media manager.
În prezent este trainer de cofetãrie la Horeca School în Bucureşti, unde predã cursuri de calificare, dar şi masterclass-uri. Deţine un blog dulce pe care scrie despre experienţa ei de cofetar şi despre reţete, www.cristinamehedinteanu.ro.
Tortul preferat din meniu este Amandine, pentru care a creat reţeta.