Termeni și condiții

1. Definitii

1.1. Acest document contine detalii si informatii referitoare la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului www.cofetariazmeur.ro detinut de Cofetaria Zmeur S.R.L.

   1.2 Cofetaria Zmeur S.R.L. avand sediul social in Popesti Leordeni, Amurgului, 58, cont nr. RO97INGB0000999912541071 deschis la ING Obregia, cod fiscal 46259861, reg. com. J23/3658/07.06.2022, prin reprezentant Grigore Nicolae, administrator, in calitate de prestator de servicii si produse de cofetarie.

   1.3 Client inseamna o persoana fizica sau juridica interesata de continutul website-ul cofetariei, a produselor acestuia si care doreste sa plasese o comanda de produse sau servicii oferite de aceasta, fie ca plaseaza sau nu o comanda sau contacteaza sau nu laboratorul.

   1.4 Produse oferite – produse de cofetarie, servicii de catering.

   1.5 Plasarea de comenzi se poate realiza doar telefonic, pe email sau pe conturile din retele de socializare detinute de Cofetaria Zmeur S.R.L. In acest moment, plasarea comenzilor nu este posibila si pe website, el fiind doar un website de prezentare si informare asupra produselor si serviciilor oferite de cofetarie. Nu este nevoie de crearea unui cont sau dezvaluirea informatiilor personale (nume, numar de telefon, adresa) pe website. Site-ul nu colecteaza date personale ale clientilor.

   1.6 Utilizarea site-ului de catre utilizatori implica acordul expres de catre orice Client a acestor termeni si conditii, precum si a politicii de GDPR descrise in Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui document, va rugam sa nu utilizati sub nici o forma site-ul.

   1.7 Cofetaria Zmeur S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si modifica oricand termenii si conditiile, iar orice modificare si update a informatiilor se va putea citi in sectiunea Termeni si conditii de pe website.

   2. Proprietate intelectuala

   2.1 Continutul site-ul si tot ce tine de elemente vizuale (logo, texte, imagini de produs, precum si alte imagini vizuale si de design), produse (sortimente de prajituri, torturi semnatura, denumiri, design, décor), Zmeur (marca inregistrata la Osim) sunt si vor ramane proprietate exclusiva Cofetaria Zmeur S.R.L. Clientul nu are nici un drept sau pretentie cu privire la acestea.

   2.2 Utilizatorul nu are dreptul sa utilizeze in scopuri comerciale proprii informatia regasita pe acest website, sau sa reproduca in vreun fel catre terte parti continutul de pe website.

   2.3. Cofetaria Zmeur nu este resonsabila pentru corectitudinea, integralitatea sau calitatea informatiior furnizate. Orice reclamatie realizata cu privire la prejudicii cauzate de utilizarea informatilor de pe website, complete sau incomplete, nu vor fi acceptate.

   2.4 Continului acestui website legat de imagini de produs, produse in sine, preturi sau servicii pot fi modificate sau sterse oricand, fara un anunt in prealabil.

   3. Politica de vanzare

   3.1. Utilizatorii site-ului pot comanda produsele in limita stocului disponibil si doar cu comanda in prealabil, in functie de fiecare produs in parte. Vezi detalii in sectiunea Cum comand. Toate comenzile pentru a doua zi, trebuie plasate inainte de terminarea programului de lucru. Orice comanda preluata dupa programul de lucru se va procesa a doua zi.

   3.2 Cofetaria Zmeur S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica orice detaliu tinand de produse – pret, décor, compozitie, cu mentiunea ca orice comanda plasata inainte de modificari, nu va fi afectata in nici un fel. Toate modificarile realizate vor fi prezente pe website.

   3.3 Toate comenzile se pot plasa la telefon 0721514712 sau email office@cofetariazmeur.ro sau pe retetele de social media Facebook si Instagram. Toate acestea sunt mentionate si la sectiunea Contact de pe site. Cofetaria Zmeur are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoita sa aduca justificari pentru acesta.

   3.4 Odata finalizata comanda, Clientul consimte ca Cofetaria Zmeur sa il poata contacta, prin orice mijloc disponibil sau agreat in prealabil de catre client (telefon, email, whatsapp).

   3.5 Utilizatorul este raspunzator de produsele comandate de la Cofetaria Zmeur din momentul ridicarii unei comenzi din laborator si pana in momentul consumului acestuia. Nu ne asumam raspunderea pentru conditiile de pastrare ale produselor odata ridicate din laborator.

   4. Sesizari si reclamarii

   4.1 Clientul poate formula reclamatii, daca este cazul, pe adresa de email office@cofetariazmeur.ro.

   5. Confidentialiatte

   5.1. Atat Cofetaria Zmeur cat si Utilizatorul se obliga sa garanteze pastrarea confidentialitatii datelor personale, sa previna divulgarea tertilor si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele ce tin de comenzi sau prestarea unui serviciu de catering.

   6. Forta majora

   6.1 Nici Cofetaria Zmeur, nici Clientul nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor lor contractuale sau legate de vreo Comanda, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, totala sau partiala, este datorata unui eveniment de forta majora astfel cum este definit de codul civil roman.

   7. Legea aplicabila si jurisdictia

   Acest document este supus legii din Romania. Eventualele litigii dintre Cofetaria Zmeur si Utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acesta nu va fi posibila,  litigiile se vor putea solutiona de catre instantele judecatoresti din Romania competente, de pe raza municipiului Bucuresti.