Torturi copii

La Zmeur găsești torturi artizanale decorate cu personajele preferate ale copiilor. Îndeplinește-i celui mic cea mai aprigă dorință, de a avea un tort de ziua lui cu personajul preferat. Fie că este Elsa, Spiderman, Paw Patrol sau Minnie, noi nu avem limite la creativitate si echipa noastră abia așteaptă o nouă provocare.

Poți alege un tort cu blat și cremă din meniul nostru şi pe baza unei tematici sau a unui model preferat creãm un tort de poveste vesel si delicios! Te poţi inspira chiar din galeria noastrã.

Decorurile cu personaje sunt din toppere de carton lucios sau hârtie fotografică. Nu sunt comestibile. Se achită separat față de prețul tortului, în funcție de model și complexitate.

Pentru a plasa o comandă, te rugăm să ne menționezi sortimentul de tort dorit, gramajul sau numărul de persoane, personajul sau tematica și data evenimentului. Timp de preluare comandă – minim 5 zile în avans.

Ai poftă de un desert delicios?

Comandă acum

Preluăm comenzi la telefon sau email. Toate comenzile se preiau în avans deoarece nu deținem spațiu cu vânzare directă sau stoc. Produsele se realizează artizanal, de la zero, în laboratorul nostru. Toate comenzile se ridică din laborator.